Blockchain ambassadeurs

We leven in het tijdperk van de steeds verder ontwikkelende technologieën. Velen van ons zijn zich nog niet half bewust van de veranderingen die we de komende jaren gaan doormaken. Dit zal met name te danken zijn aan de baanbrekende Blockchain technologie. Inmiddels bestaat het concept al enige tijd maar was er tot een paar jaar geleden nog maar weinig bekendheid. Behalve enige betaalsystemen/valuta’s, waaronder de Bitcoin, waren er weinig toepasbare nieuw concepten. Dit is in 2017 verandert door een enorme instroom van financiële middelen. Overal op de wereld duiken startups op, die hun basis vinden in het Blockchain concept. Door snel groeiende bekendheid heeft het inmiddels alle sectoren bereikt en is nu overal wel een coin voor te verkrijgen. Toch hangt er nog steeds een wolk van cynisme en ongeloof boven deze nieuw werkelijkheid . Toch is het voor velen duidelijk dat dit de grootste ontwikkeling is sinds het internet.

Van idee naar praktische toepassing

Aan de andere kant spreekt men van een steeds groter wordende bubbel. De meeste coins worden niet voor niets gebakken lucht genoemd of vergeleken met de tulpenmanie. Voornaamste reden hiervoor is dat voor veel ontwikkelde concepten nog geen praktische toepassing is gevonden. Kortom er zijn mooie ideeën op de markt maar de koppeling met het bedrijfsleven (cashflow) ontbreekt vaak nog. Doordat de materie zeer ingewikkeld is, is het voor veel ondernemers lastig in te schatten wat men er mee kan. Verder hebben we te maken met een uitgespreide internationale markt, de benodigde concepten bestaan dus mogelijk al, alleen weten velen hier niet van.

Innovatief Nederland

Het maken van de koppeling tussen innovatieve concepten en praktische voordelen is wat onze missie is. Hierin willen wij ons richten op het Nederlandse bedrijfsleven. Wij zijn er van overtuigd dat we in Nederland de juiste bedrijfscultuur en mindset hebben om wereldwijd voorop te lopen in de technologie. Samen met zowel bestaande bedrijven als startups willen we innovaties in de praktijk brengen en Blockchain toepassen.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Startup consulting
  • Implementatie in bestaande organisatie
  • Training en scholing
  • Werving Blockchain proffessionals
Marco

Marco

Founder

Door de jaren heen heeft hij ervaring opgedaan in de wereld van consultancy als ook in het projectmanagement. Deze jaren is hij werkzaam geweest in de bouwsector. Sinds 2014 is Marco betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van Blockchain. Met een verfrissende blik op bestaande processen weet hij organisaties verder te helpen. Dit hoopt hij te bereiken doordat hij buiten de gebaande paden durft te denken, geen idee is te gek!

Bart

Bart

Co-Founder

Op het gebied van online-marketing heeft Bart de afgelopen jaren zijn sporen verdiend. Daarnaast is ook hij al in een vroeg stadium betrokken geraakt bij de ontwikkeling van Blockchain. In 2017 besloot hij zich full-time te richten op groeiende markt van de cryptocurrencies. Hierdoor heeft hij veel kennis opgedaan over de mogelijkheden die Blockchain voor organisatie kan bieden. Daarnaast weet hij uitstekend hoe hij een grote groep mensen kan bereiken.