was successfully added to your cart.

internet of things 2019

Blockchain MIT Techniek

By | Blockchain | No Comments

MIT Technology

MIT Technology Review heeft vandaag een artikel gepubliceerd, 2 januari, met als argument dat 2019 het jaar is waarin blockchain alledaags wordt. The Review is een onafhankelijk tijdschrift dat volledig eigendom is van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de Verenigde Staten.

Het artikel geeft een laconiek overzicht van de recente geschiedenis van blockchain, bewerend dat de technologie “een revolutie was die het wereldwijde financiële systeem moest verstoren” in 2017, maar dat het een teleurstelling was in 2018 – in het licht van de aanzienlijke daling van de waarderingen van vrijwel alle crypto-activa en -valuta’s op blockchainbasis.

Desalniettemin stelt de Review, aan de vooravond van het nieuwe jaar, dat veel “innovatief klinkende projecten nog steeds in leven zijn en zelfs in de buurt komen van vruchten afwerpen.” Samen met de plannen van meerdere grote bedrijven om dit jaar op grote blockchain-gebaseerde projecten te lanceren, is 2019 dus naar verluidt ingesteld als “het jaar dat blockchain-technologie eindelijk normaal wordt”.

cybersecurity 2019

Voorbeeld Wall Street

Als een voorbeeld van de op handen zijnde transformatie van de sector citeert de Review de komende inzendingen van trouwe Wall Street-spelers zoals Newcone Stock Exchange (NYSE) eigenaar Intercontinental Exchange (ICE) en investeringsgigant Fidelity in de cryptocurrency-activiteiten.

Zelfs als de hype rond blockchain naar verluidt verdwijnt, stelt hij dat hun aanbod van door regulatoren goedgekeurde infrastructuur voor crypto een belangrijk keerpunt is in de sector die mainstream wordt.

Een ander voorbeeld, zo vervolgt de Review, is de verbetering van de slimme contracttechnologie die het gebruik ervan in meerdere juridische contexten mogelijk maakt – het crypto adage maken “code is wet” een stap dichterbij een geaccepteerde realiteit worden.

Crypto en Blockchain

Het laatste argument van het artikel is dat deze normalisering van de technologie en de sector zal leiden tot een aanzienlijke hervorming van de ideologie die cryptocurrencies en blockchain hun eerste impuls gaf. De wortels van Crypto als een anti-overheid beweging worden opgeschrikt, beweert het artikel, door de komst van nationale cryptocurrencies – of het nu gaat om Venezuela’s reeds gelanceerde controversiële cryptocurrency met olie-ondersteuning, de Petro, of plannen van andere staten voor hun eigen door de staat gesteunde munten .

Een ander voorbeeld is de goedkeuring van het onderzoeken van de zaak voor centrale bank-gesteunde cryptocurrencies (CBDC’s) door Christine Lagarde, hoofd van het International Monetary Fund (IMF) dit najaar.

Bijna een jaar geleden, midden januari 2018, publiceerde Cointelegraph een analyse van de hitte rond de blockchain-revolutie – ingekapseld in de lucratieve mogelijkheden van bedrijven die de technologie gebruiken als een buzzword in hun naam om de over-hyped-markt te verzilveren.

meer info techniek

website bouwen

Crypto ICO en Blockchain

By | Blockchain | No Comments

Crypto ICO en Blockchain

Na de opmars van de ICO in 2017, samen met Bitcoins hoogste punt van bijna $ 20k afgelopen december, is de cryptocurrency- en blockchain-industrie een rotsachtige weg ingeslagen. Omdat de crypto-wereld vol verrassingen is, is het moeilijk te voorspellen wat de toekomst te bieden heeft. Toch is het interessant om te horen wat insiders uit de branche en enkele van de grootste beïnvloeders in de ruimte te zeggen hebben over hun verwachtingen voor de crypto- en blockchain-industrie in de komende 12 maanden en daarna.

website bouwen

Blockchain:

2018 was een moeilijk jaar, maar we hebben vooruitzichten voor de langere termijn voor onze sector. De bouwers hebben in 2018 gebouwd, dus voor 2019 denk ik dat we veel echte producten en echte toepassingen op de markt zullen zien komen. “- Changpeng Zhao (CZ), Binance CEO en oprichter

Ik ben sinds 2013 betrokken bij de blockchain-ruimte en werk sinds januari 2015 actief met Ethereum. In deze periode heb ik veel ups en downs meegemaakt. Vele malen hoorde ik hoe “Blockchain voorbij is”. Feit is dat de onderliggende technologische innovatie blijft evolueren en beter worden. We hebben vandaag meer tools, documentatie, tutorials en gebruikers dan ooit tevoren en dit zal blijven groeien naarmate de gebruikersinterfaces beter en meer naadloos worden.In 2019 zullen we de nasleep van 2017 blijven voortzetten. ICO’s hebben het grootste deel van 2018 in de winterslaap gelegen, na de ICO-waanzin die we ervoeren, die werd geïnitieerd door mijn ERC-20-standaard. Dit neemt echter niet weg dat ICO’s een geweldig fondsenwervingsmechanisme zijn, voor die projecten waarin een muntaandoening zinvol is. Veel in het verleden token-projecten gebruikten ICO’s echter alleen als een gelegenheid om geld te verzamelen zonder echt gedecentraliseerd en functionerend de symbolische economie op de achtergrond. We moeten het vertrouwen terugkrijgen dat verloren is gegaan, en voorstellen zoals mijn Reversible ICO laten zien hoe technologie het transactiemechanisme en de regulator tegelijkertijd kan zijn. n Vogelsteller, LUKSO CEO en Ethereum-ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor het co-creëren van de ERC-20 Token Standard

U ziet blockchain-bedrijven met gedifferentieerde bedrijfsmodellen die zichzelf van het pack scheiden. Om de industrie te laten rijpen en legitimiteit te krijgen, moest de shakeout van 2018 gebeuren. Zoals je hebt gezien met de opkomst van internet, e-commerce en zowat elke andere grote gedachte die in de afgelopen 50 jaar is gebeurd, komen de goudkoortsdagen ten einde, worden regels gecreëerd en nemen mensen genoegen met doen echte zaken. Daarom hebben we onze focus behouden, zijn we vooruitgegaan en hebben we geïnvesteerd in het bouwen van onze visie voor de volgende iteratie van het web. Voor TRON wordt 2019 een jaar van veel innovaties. We zijn het grootste ecosysteem ter wereld met gedecentraliseerde inhoud ter wereld en 2019 gaat over mensen laten zien wat dat betekent. “- Justin Sun, CEO en oprichter van TRON

Blockchain industrie 2019

2019 wordt een historisch jaar voor de Blockchain-industrie. Malta zal de eerste vergunning voor exploitanten op dit gebied verlenen om in een gereguleerde omgeving te kunnen opereren. 2019 zal dus de materialisatie van The Blockchain Island zien, en zet Malta stevig in het epicentrum van deze industrie. We zijn ons bewust waar het kompas naar wijst, daarom wordt de blockchain-technologie in ons ecosysteem opgenomen. Op zijn beurt zullen we binnenkort getuige zijn van veranderingen in het landschap van hoe sectoren zoals we die nu kennen opereren. Als overheid kijken we in feite naar het gebruik van blockchain-technologie in de publieke sector om de ervaring van onze burgers te verbeteren. 2019 wordt een nog opwindender jaar voor Malta. De kleinste EU-lidstaat behoort tot de top 10 van landen met een nationale strategie voor kunstmatige intelligentie. Dit zal deuren openen voor de verkenning van nieuwe economische niches zoals esports, gaming en Fintech. Malta’s soepelheid en flexibele aanpak zullen ervoor zorgen dat we innovators blijven in de digitale economie. “- The Honorable Silvio Schembri, Malta’s onderminister voor financiële diensten, digitale economie en innovatie.

blockchain security